lördag 29 januari 2011

Idioti!

Vad annat kan man säga än idioti om den fällande dommen i HR? Resurserna är begränsade och man behöver definitivt inte vara ett geni för att inse att de borde användas för att sätta dit riktiga brottslingar inte folk som har en samling nedtecknade fantasier... Vad gäller bilden Aftonbladet visar upp kan jag bara säga att den är mycket Moé!

Men behöver en manga/anime-samlare som inte medvetet samlar på lolicon oroa sig för dommen? Svaret är definitivt! Det finns många serier som inte är lolicon hentai men som ändå har med vågade scener med underåriga. Ta Kodomo no Jikan t.ex. vilken innehåller flera vågade scener med tre tre tejerna som har huvudrollerna (de går i 3:an när mangan börjar) i USA skulle den ges ut under titel Nymphet men där tog det stopp. Vidare så är animen Seikon no Qwaser mycket vågad, hur den ens kunde få klassificeringen Shounen är ett mysterium för mig. T.ex. så har vi där 10 åriga Ekatrina som är mycket bevandrad i BDSM. Hittills har Tokyopop givit ut första volymen av Qwaser så vi får se om de fortsätter, enligt uppgift ska dock mangan vara mycket mindre ecchi än animen. Nåja kontentan är iallafall att blir man påkommen med något sådant här hemma så kan man i framtiden ligga pyrt till även om det inte rör sig om direkt lolicon manga/anime (typ Comic LO). Ska vi dessutom räkna med alla serier där det förekommer en eller flera loli(s) som är äldre än vad de ser ut så kan listan göras än längre: Moetan (Ink och Sumi), Omamori Himari (Shizuku), Ladies versus Butlers! (Mimina). Börjar man sen gräva i mangan som aldrig animerats kan man nog hitta ännu mer.

Det kanske skulle behövas att en "killer-loli" dunkade lite vett i skallen på div personer.

Och ja, jag vet att hon igentligt inte är en riktig "killer-loli" men hon får duga för tillfället. Nu ska jag ta och gå igenom veckans mangaskörd!

Inga kommentarer: